BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Crita kita
Alice, ngedegaken saka kesehatan Akso, kang mbah kakungipun ana dhokter Chinese misuwur. Dheweke wis mbantu akeh wong skills medical kang. Saka awal kanak-kanak, Alice sinau saka mbah dheweke sing karya medical langgeng ora carelessness.
Alice ngetik industri medical sawise akeh munggah, lan ketemu Akso kesehatan. Kaku, aman, resik lan comfort wis gawan kabeh karya dheweke. Iki nguber saka Alice lan tim dheweke. Saka desain, milih bahan mentahan kanggo ...

PRODUCTS

kesehatan Akso spesialisasi ing Disposables medical, apparel protèktif, lan produk nganggo nonwoven, kayata draps bedhah, rasukan, ngemas bedhah, coverall nganggo, hubungan gaun, pasuryan topeng, tutup sepatu, etc.

Tampilan Online Chat!