ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Нашата приказна
Алис, основач на Akso здравството, чиј дедо бил познат кинески лекар. Тој му помогна на многу луѓе со својте медицински вештини. Од раното детство, Алис лекции од нејзиниот дедо, кој медицинска дејност опстојува без негрижа.
Алис влезе во медицинската индустрија по растат, и се најде Akso здравствена заштита. Исклучително, безбедна, чиста и удобност го придружува на сите нејзината работа. Ова е извршување на Алис и нејзиниот тим. Од дизајн, изборот на суровини за да се ...

ПРОИЗВОДИ

Akso здравствена специјализирана за медицински потрошен материјал, заштитна облека и неткаен производи за еднократна употреба, како што се хируршки draps, наметки, хируршки пакети, за еднократна употреба coverall, изолација наметка, маска за лице, покријте чевли, итн

WhatsApp Онлајн Chat!