RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Story ynë
Alice, themelues i Akso shëndetësor, gjyshi i të cilit ishte një mjek i famshëm kinez. Ai kishte ndihmuar shumë njerëz me aftësitë e tij mjekësore. Nga fëmijëria e hershme, Alice mësuar nga gjyshi i saj që puna mjekësore vazhdon asnjë pakujdesi.
Alice hyrë në industrinë mjekësore, pasi në rritje deri, dhe gjeti Akso shëndetësor. Rigoroz, të sigurt, të pastër dhe rehati janë shoqërues të gjithë punën e saj. Kjo është ndjekja e Alice dhe ekipin e saj. Nga dizajni, duke zgjedhur të lëndëve të para për të ...

PRODUKTET

Akso shëndetësor specializuar në disposables mjekësore, veshje mbrojtëse, dhe produkteve nonwoven disponueshme, të tilla si DRAPS kirurgjikale, gowns, pako kirurgjikale, coverall disponueshme, fustan izolimi, maskë fytyrën, të mbuluar këpucëve, etj

WhatsApp Online Chat!