TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Carita urang
Alice, pangadeg Podomoro Akso, anu akina éta dokter Cina kawentar. Anjeunna ngalaman mantuan loba jalma kalawan kaahlian médis Na. Ti PAUD, Alice diajar ti akina nya éta karya médis endures euweuh kagagabahan.
Alice diasupkeun Industri médis sanggeus tumuwuh nepi, tur kapanggih Akso Podomoro. Rigorous, aman, beresih jeung kanyamanan geus ngalengkepan sagala gawé nya. Ieu teh ngungudag of Alice sarta tim nya. Ti desain, milih bahan baku pikeun ...

produk

Podomoro Akso specializes di disposables médis, apparel pelindung, jeung produk disposable nonwoven, kayaning draps bedah, gowns, bungkus bedah, coverall disposable, isolasi gown, raray topeng, panutup sapatu, jeung sajabana

WhatsApp Online Chat!